Corner Bell L
Corner Bell XL
Corner Bell XXL
Corner Bell York
Corner Bell Topsham
Corner Bell Derby

Corner Bell

Vanaf € 3206.50
incl. 6% BTW

Moderne tweezijdige gashaarden 

De nieuwe Corner Bell 3 gashaarden van Bellfires zijn gemaakt om dubbel van te genieten. Namelijk van twee kanten, dus als links of rechtse hoekuitvoering. Een vuurbeleving die zijn investering dubbel en dwars waard is. De Corner Bell is leverbaar in de afmetingen: Large, Medium en Small, Derby, Topsham.

Diverse designs

Omdat details het verschil maken, is er door de eigen engineers van Bellfires veel zorg besteed aan de afwerking van de nieuwe Corner Bell 3 gashaarden. Zo is er keuze uit twee kaders. Met het standaard Hidden Door kader van 4,2 cm, wordt een perfect minimalistische afwerking gerealiseerd. Als alternatief is het Hidden Door+ 10 cm kader leverbaar. Dit bredere kader loopt rondom het glas, zodat één geheel gecreëerd wordt met de ombouw.

Diverse decoratie en interieurs

Qua interieur zijn de Corner Bell gashaarden verkrijgbaar in drie uitvoeringen: met een lamellen interieur, een vlakke achterwand van staal, of – nieuw - de optie voor zwart keramisch glas. De keramische achterwand geeft een extra dieptewerking, waardoor de haard nóg meer tot leven komt. Ook de nieuwe houtset zorgt voor een nog meer natuurgetrouwe vuurbeleving. De in eigen beheer ontwikkelde keramische brander staat garant voor een 100% betrouwbaar en sfeervolle vuurbeleving. Zowel bij hoge als lage vlammen wordt een visueel indrukwekkend vuurbeeld gecreëerd.

 • Houtstammen / spiegel: Natuurgetrouwe houtstammen, hier in combinatie met de zwart keramische speigelwand als interieur.
 • Marmersplit / wand vlak: Marmersplit, ook wel witte kiezels genoemd, hier in combinatie met de vlakke achterwand van staal.
 • Grijze kiezels / lamellen: Grijze kiezels als branderdecoratie, hier in combinatie met het interieur van brede lamellen.

Dubbele brander

Waarom de dubbele brander van Bellfires?

 • Uw haard personaliseren: Line fire, Centre Fire of Premium Fire
 • Een mooi vlambeeld zonder ongewenst extra vermogen
 • Enorme besparing stookkosten
 • Geen concessie aan stevigheid, vormvastheid en betrouwbaarheid
 • De beste haard tegen de beste prijs!

Gepolijst glas

Interfocos produceert als 1e haardenfabrikant met “groen” glas. Dit glas is genaamd Premium Green Neoceram, ook wel gepolijst glas genoemd.

De belangrijkste eigenschappen van deze prachtige glaskwaliteit zijn:

Grotere helderheid: de kleur van het glas is opnieuw verbeterd.
Betere glaskwaliteit: nog minder belletjes of onzuiverheden, het glas is bijzonder zuiver.
Ecologisch productieproces: tijdens het productieproces wordt geen enkel schadelijk materiaal meer gebruikt zodat het glas volledig recyclebaar is en niet vervuilend. Vandaar het label “Green”.
 Premium: het Premium Green Neoceram glas wordt volledig gepolijst voor een perfecte oppervlakte kwaliteit.

 • Personaliseren haard met: Line Fire, Centre Fire of Premium Fire
 • Afwerking met standaard Hidden door 4,2 cm + 10 cm
 • Houtstammen/spiegel - marmersplit/ wand vlak - grijze kiezels/ lamellen

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 11 9880 Aalter

info@vd-kachels.be

09 335 27 14

Ontdek en beleef...

Ontdek de gezellige warmte van onze hout-en pelletkachels. Onze toonzaal is open op woensdag en vrijdag van 10u tot 12 en 13u30 tot 18u en op zaterdag van 8u30 tot 12u en van 13u30 tot 16u.

Wilt u langskomen op een ander moment? Dat kan. Maak uw afspraak online of contacteer ons op 09/ 335 27 14 en we laten de pellet- en houtkachels voor u branden.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics