Gratis 3 stère hout
Idea Multi-Air - Rika
Idea Multi-Air - Rika
Idea Multi-Air - Rika

Idea Multi-Air

Vanaf € 4852.00
incl. 6% BTW

Actieve bron van kalmte.

Genieten van het vlammenspel van een klassieke houtkachel en tot 2 ruimtes tegelijk verwarmen: de Idea van Rika biedt een duidelijk design, buitengewone vorm en de nieuwste houtkacheltechniek. Met een rendement van 90% en een zeer lage uitstoot is er geen enkele kachel in de markt die zo zuinig omspringt met zijn brandstof.

De Rika Multi-Air zorgt voor de verwarming van 2 extra ruimtes met warme convectielucht. de warmtetoevoer laat zich voor beide aangesloten ruimtes individueel regelen of afstellen. De Rikatronic4-regeling staat garant voor de modernste regeltechniek.

Rikatronic4: Elektrische houtkachel-regeling met programmeerbare ontsteking

Naast het manueel aansteken van de kachel is het mogelijk om de kachel 's avonds te vullen met hout en het aanmaakblokje en reeds een start-uur te programmeren. vb. 's ochtends net voor u opstaat. Als u dan wakker wordt, is het al aangenaam warm en dient u alleen nog houtblokken bij te vullen. Zo zal het ingebouwd ontstekingselement ervoor zorgen dat de kachel automatisch wordt opgestart. De automatische ontsteking kan eveneens onderweg via uw mobiele telefoon aangestuurd en geactiveerd worden.
maak kennis met Rikatronic4

Kanalisatie

Als de kachel wordt aangesloten met Multi-Air-aansluiting, dan kan de kachel functioneren als hoofdverwarming in een laag-energie-woning, passief huis of BEN-woning. Woningen zijn steeds beter geïsoleerd en hebben steeds minder warmte nodig om de woning volledig te verwarmen.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 11 9880 Aalter

info@vd-kachels.be

09 335 27 14

Zuinige houtkachels

Niets zo romantisch als samen vertoeven rond een knetterend houtvuur. Maar niet iedereen gebruikt zijn kachel even intensief. Samen bekijken we welk rendement u wil halen en welke kachel het beste aansluit bij uw noden en wensen.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics