Gratis 3 stère hout
VD Kachels - Manchester houtkachel
VD Kachels - Manchester houtkachel
VD Kachels - Manchester houtkachel
VD Kachels - Manchester houtkachel
VD kachels - Manchester houtkachel

Manchester

Vanaf € 2862.00
incl. 6% BTW

Met een nieuwe en toch traditionele stijl, een groot open zicht op het vuur, een zijdelingse vuldeur (links) en een een geïntegreerd volledig afgewerkt hitteschild achteraan, is de Manchester een veelzijdige kachel voor elke woning.

Deze volledig gietijzeren houtkachel beschikt over een convectiesysteem dat zorgt voor een onovertroffen performante verwarming.

Dit type is verkrijgbaar in zwart mat, bruin emaille en crème emaille.

Nominaal vermogen: 12,6 kW

 

Geavanceerde verbrandingstechniek

Dankzij de Hergoms dubbele verbrandingstechniek (lucht die de verbrandingskamer binnenkomt via een tweede kanaal), verbranden de gassen die optstijgen uit het brandende hout. Het resultaat is een prachtig vlammenbeeld en uitstekende emissiewaardes, zelfs bij een laag vermogen.

Hoog rendement en zuivere verbranding

Het geavanceerde hergom-verbrandingssysteem van de secundaire lucht zorgt voor een volledige verbranding die zorgt voor meer warmte met minder hout, hogere efficiëntie en minder rook.

Hoog kwalitatief

Steen, gietijzer en de optionele afwerking in emaille, gecombineerd met de beste onderdelen, zorgen voor een nieuw en aantrekkelijk middelpunt dat uw woning aangenaam verwarmt.

Eenvoudige reiniging

De uitnemebare aslade garandeert een propere en eenvoudige lediging van de assen.

Onbelemmerd zicht op de vlam

De kachel is uitgerust met een AirWash zelfreinigende 'luchtspoeling' van het vensterglas. Dit systeem zorgt voor een luchtstroom aan de binnenzijde van het vensterglas en houdt het venster vrij van stof waardoor de vlam mooi zichtbaar blijft.

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 11 9880 Aalter

info@vd-kachels.be

09 335 27 14

Zuinige houtkachels

Niets zo romantisch als samen vertoeven rond een knetterend houtvuur. Maar niet iedereen gebruikt zijn kachel even intensief. Samen bekijken we welk rendement u wil halen en welke kachel het beste aansluit bij uw noden en wensen.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics