Gratis 3 stère hout
Swing - Rika
Swing - Rika

Swing

Vanaf € 3913.00
incl. 6% BTW

Rondingen.

De klassieke ronde vorm is op een moderne manier geïnterpreteerd. Het grote panoramavenster biedt een perfect zicht op het vuur.

 

 

Rikatronic4: Elektrische houtkachel-regeling met programmeerbare ontsteking

Naast het manueel aansteken van de kachel is het mogelijk om de kachel 's avonds te vullen met hout en het aanmaakblokje en reeds een start-uur te programmeren. vb. 's ochtends net voor u opstaat. Als u dan wakker wordt, is het al aangenaam warm en dient u alleen nog houtblokken bij t evullen. Zo zal het ingebouwd ontstekingselement ervoor zorgen dat de kachel automatisch wordt opgestart. De automatische ontsteking kan eveneens onderweg via uw mobiele telefoon aangestuurd en geactiveerd worden.
maak kennis met Rikatronic4

Schone ruiten

De gepatenteerde technologie van RIKA voor het schoonhouden van de ruiten zorgt dankzij een geoptimaliseerde luchtcirculatie voor een helder zicht op het vlammenspel.

Rond ontwerp

Buitengewoon en ruimtebesparend ontwerp voor de woonkamer, zonder hoeken en randen. Swing heeft een draaifunctie van 360°

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 11 9880 Aalter

info@vd-kachels.be

09 335 27 14

Zuinige houtkachels

Niets zo romantisch als samen vertoeven rond een knetterend houtvuur. Maar niet iedereen gebruikt zijn kachel even intensief. Samen bekijken we welk rendement u wil halen en welke kachel het beste aansluit bij uw noden en wensen.

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics