Nieuws

Warme Dagen 2020 vol niet te missen promoties | V-D Kachels

Warme Dagen 2020

Gepost op

Onze klanten weten het al lang. Elk jaar, eind september, organiseert V-D Kachels zijn jaarlijkse opendeurweekend. Onze Warme Dagen 2020 vallen dit jaar op zaterdag 26 en zondag 27 september. Kom even langs tussen 10 en 18 uur in onze toonzaal in Aalter, Groendreef 7-11. We verwelkomen je graag!

Lees meer
Pellets promotie: profiteer NU van onze zomerprijzen | V-D Energie

Pellets NU van onze pellets promotie, want prijs gaat stijgen

Gepost op

Weet je wanneer je het best pellets in zakken koopt? Doe dat in de zomer, want dan staan ze goedkoper geprijsd. Tijdens de zomermaanden betaal je 20 euro per ton of per pallet minder. En dat scheelt toch een behoorlijke slok op de borrel. Profiteer van onze lopende pellets promotie, want na de zomer komt er sowieso een prijsstijging aan. Bestel je pellets nu, meteen per pallet, maak gebruik van de zomerkorting en laat ze indien nodig gratis stockeren in onze opslagruimte.

Lees meer
Waarom pellets kopen in juni? Omdat je veel minder betaalt! | VD-Energie

Koop je pellets goedkoper in de zomer!

Gepost op

Waarom pellets kopen in juni? Omdat je dan de laagste prijzen van het jaar betaalt. De prijs van pellets varieert immers doorheen het jaar. Dat komt omdat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod. 100% procent exact voorspellen wanneer de prijzen van pellets het laagst zullen zijn, kunnen we niet. Wel kunnen we naar het verleden kijken. De voorbije jaren situeerden de laagste prijzen zich altijd in de periode rond mei tot september. Ook dit jaar zal dat wellicht zo zijn.

Lees meer
Waar worden pellets van gemaakt? Oorsprong is van belang! | VD-Energie

Waar worden pellets van gemaakt?

Gepost op

Waar worden pellets van gemaakt? Pellets worden van alle soorten hout gemaakt. Soms van één soort hout, een andere keer van verschillende houtsoorten. Er kan hardhout in zitten en zelfs restafval van afbraakprojecten. Sommige pellets worden gemaakt van afval van maisplanten, en er wordt al geëxperimenteerd met gemaaid bermgras. Maar dé beste pellet is zonder twijfel een pellet die bestaat uit 100% naaldhout. Hieronder vind je meer uitleg.

Lees meer
Advies over je nieuwe kachel vanop afstand - Rika | V-D Kachels

RIKA@yourhome

Gepost op

Krijg op afstand advies over je nieuwe kachel De toonzaal bezoeken om de juiste kachel te kiezen en het nodige advies te krijgen is in deze tijden met Corona niet aan te raden. Het is voor iedereen en het algemene belang aangewezen om zoveel mogelijk contact te vermijden.

Maar laat dit ook net de kans zijn om aan je eigen project te werken: je huis. Met RIKA@yourhome adviseren we je vanop afstand over je nieuwe kachel. Met deze service kunnen we je begeleiden in al je vragen en je het nodige advies geven.

Lees meer
Welke pellets branden het best? Zonder stof, water & extra's | VD-Energie

Welke pellets branden het best?

Gepost op

Je wil pellets kopen, maar weet niet meteen dewelke? Je vraagt je af: ‘Welke pellets branden het best?’ We geven je meteen deze supertip: ga op zoek naar pellets die 100% bestaan uit naaldhout of dennenhout. Die informatie staat doorgaans duidelijk op de zakken vermeld. Koop je je pellets bij VD-Energie, dan mag je er zeker van zijn dat je houtpellets van topkwaliteit aanschaft. Bovendien steun je er Natuurpunt Vlaanderen mee, want voor elke 1.000 kilogram pellets die we verkopen, schenken we 5 euro aan die organisatie. PS: onze Batibouwactie 2020 loopt nog tot eind deze maand: 600 euro korting ij aankoop van een hout- of pelletkachel. (verlengd naar eind mei)

Lees meer
Batibouwactie 2020: € 600 cadeau bij aankoop kachel | VD-Kachels

Profiteer van onze onweerstaanbare Batibouwactie 2020 - VERLENGD

Gepost op

Binnenkort komt Batibouw er weer aan, dé Belgische hoogmis voor alles wat met bouw, renovatie en inrichting van je huis te maken heeft. Daar horen ook de oplossingen bij om je huis op een knusse, gezellige en economische manier te verwarmen. VD-Kachels kan uiteraard niet anders dan uitpakken met zijn eigen geweldige Batibouwactie 2020. Kort? De Batibouwactie is verlengd! Koop tot eind mei een hout- of pelletkachel van Rika bij ons aan en ontvang een cadeau tot 600 euro.

Lees meer
Pellets betalen met ecocheques, wat een goed idee! | VD-Energie

Pellets betalen met ecocheques, wat een goed idee!

Gepost op

Kan je pellets betalen met ecocheques? Natuurlijk kan je dat. Dat heeft alles te maken met het feit dat pellets zo milieuvriendelijk zijn. Heb je ecocheques over? Gebruik ze gerust om je houtpellets mee te betalen. Dat kan zowel met je papieren als digitale ecocheques. Je betaalt ermee wanneer je de pellets komt afhalen bij VD-Energie. Of je geeft ze af aan de chauffeur die de pellets bij jou thuis komt afleveren. Lekker handig.

Lees meer
Welke pellets kopen? Hier moet je op letten! | V-D Energie

Pellets kopen? Hier moet je op letten

Gepost op

Welke pellets kopen? We geven je graag deze goede raad: koop altijd de beste pellets die er bestaan, welke pelletketel of pelletkachel je ook hebt. Goede pellets bestaan 100% uit dennenhout en hebben bitter weinig vocht en stof. Hoe harder de pellets, hoe meer warmte je eruit haalt, en die regel geldt altijd en overal. Bij V-D Energie kan je maar één soort pellets vinden, de beste.

Lees meer
Pelletkachel veel onderhoud nodig? Nagenoeg geen! | V-D Kachels

Pelletkachel vraagt géén onderhoud, gebruiksgemak voorop.

Gepost op

Je vraagt je af of een pelletkachel veel onderhoud nodig heeft? We stellen je meteen gerust! Het onderhoud ervan neemt amper vijf minuutjes per week in beslag. Even over het raampje vegen met een vod en wat water en klaar is kees. Wat een verschil met een houtkachel die een pak meer onderhoud vraagt. In tegenstelling tot een houtkachel heeft een pelletkachel wel een jaarlijks onderhoud nodig.

Lees meer
Waarom een pelletkachel kopen? Om deze 4 topredenen | V-D Kachels

Vier redenen waarom je een pelletkachel zou kopen

Gepost op

Waarom een pelletkachel kopen? Daarvoor zijn er positieve argumenten te over. We geven hieronder uitleg bij vier van de meest prominente redenen waarom het een goed idee is over te gaan tot de aankoop van een pelletkachel.

Lees meer
Pelletkachel of houtkachel? Keuze is niet zo moeilijk | V-D Energie

Pelletkachel of houtkachel? Niet zo'n moeilijke keuze

Gepost op

Je wilt een kachel kopen maar bent er nog niet uit welke dat zal gaan worden? Pelletkachel of houtkachel? Hieronder zetten we de voornaamste verschillen tussen beide even op een rijtje. Het antwoord op de vraag of je nu voor een pelletkachel of houtkachel moet kiezen, is volgens ons in de eerste plaats afhankelijk van je wensen en bedoeling. Lees even mee.

Lees meer
Hoe pellets bewaren

Zo bewaar je pellets op de enige juiste manier

Gepost op

Vraag je je af hoe je pellets bewaart? Een terechte vraag, want pellets die je zorgvuldig en op de juiste manier bewaart, gaan jarenlang mee en verliezen niets van hun calorisch vermogen. Hoe pellets bewaren? De stelregel luidt als volgt: bewaar je pellets vooral droog, als het kan in een koele, donkere plaats waar ze beschermd liggen tegen stof.

Lees meer
Waar pellets kopen

Pellets koop je toch online! Kan niet makkelijker

Gepost op

Je stelt je de vraag: waar pellets kopen? Onze raad? Koop ze in een verdeelpunt die gegarandeerd pellets van hoge kwaliteit aanbiedt. In dat geval zit je goed bij V-D Energie. Bij ons kan je je pellets op véél verschillende manieren kopen. Je kan uiteraard altijd langskomen in onze winkel, V-D Energie in Aalter, ze telefonisch bestellen via 09 335 27 10 of via e-mail. Je kan ze ook kopen bij onze partners verspreid over gans Vlaanderen. Maar de gemakkelijkste weg is onze pellets online te bestellen. Handig, eenvoudig én goedkoop, want elke laatste week van de maand is de levering gratis.

Lees meer
Warme dagen 2019, cadeaus en fijne demonstraties | V-D Kachels

Cadeaus, opendeurkorting en kookdemonstratie op onze Warme Dagen!

Gepost op

Het is alweer september en dan staat er bij VD-Kachels een jaarlijks evenement op het programma: onze Warme Dagen 2019, dit jaar op zaterdag 28 en zondag 29 september, telkens tussen 10 en 18 uur. Kom even langs in onze toonzaal in Aalter, Groendreef 7-11. We hopen je te verleiden met een gevarieerd programma vol vurige kachelpromoties, even vurige demonstraties, en wie weet, misschien wel een pracht van een cadeau. Maar vooral een helder en duidelijk antwoord op al je vragen over houtkachels, pelletkachels, pelletketels en gashaarden.

Lees meer
Waar een pelletkachel kopen? In een speciaalzaak! | VD-kachels

Waar een pelletkachel kopen?

Gepost op

Je stelt je de vraag: “Waar een pelletkachel kopen?” Bij Vermeire natuurlijk! Alle gekheid op een stokje… je moet je pelletkachel uiteraard niet bij ons aankopen. Maar we adviseren je wel om je pelletkachel zeker in een gespecialiseerde kachelzaak aan te schaffen, want dan ben je zoveel beter af. Koop die niet in een groothandel als Hubo of Gamma, want dan haal je sowieso problemen in huis.

Lees meer
Pellets voor een pelletketel koop je beter in bulk | VD-Energie

Pellets voor een pelletketel koop je beter in bulk

Gepost op

Werkt je centrale verwarming op basis van een pelletketel? En heb je een bijbehorende silo staan waarin je de pellets kan bewaren? Dan koop je de pellets voor een pelletketel het best in bulk. En daar kan Vermeire-Defruyt, of V-D Energie, je bij helpen. Vanaf september 2019 rijden we immers rond met een gloednieuwe blaasvrachtwagen die pellets niet alleen in bulk aan huis levert, maar ze daar ook op een heel efficiënte en propere manier in de aanwezige silo blaast.

Lees meer
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics