Nieuws

Nieuw: gashaarden van Bellfires

Gepost op

Tijdens Warme Dagen stellen we het nieuw assortiment voor van Bellfires. De focus van deze gashaarden ligt op veiligheid & design. De open haard sfeer kan tot in detail afgestemd worden op uw woonstijl. 

Lees meer

RIKA Home Design

Gepost op

De keuze van een kachel is één ding, maar past de kachel in je leefruimte? Welk type afwerking sluit best aan? Heeft de kachel de juiste verhoudingen? Met de RIKA Home Design-app kan je je kachel virtueel voorstellen in je eigen leefruimte. Ontdek het filmpje

Lees meer

Bedien je kachel vanop afstand

Gepost op

Heb je je kachel niet geprogrammeerd, maar wil je toch een warme woonkamer als je thuiskomt? Dat kan! Met Rika Firenet start en bedien je je pelletkachel waar en wanneer je dat wil. Je kan ook de geprogrammeerde instellingen wijzigen vanop afstand. 

Lees meer

Ontdek de nieuwe combikachel PARO

Gepost op

De laatste nieuwe aanwinst van RIKA is de combinatiekachel. Verwarmen met houtblokken of met pellets in hetzelfde toestel dankzij een automatische brandstofherkenning. Deze stille kachel heeft een gemakkelijk hanteerbaar touch display en beschikt over een automatische luchtregeling en een zelfreinigend asverwijderingssysteem. De uitvoering bestaat in speksteen, zandsteen of witte natuursteen.

Lees meer

Centrale verwarming op pellets?

Gepost op

Dat de pelletkachel de laatste jaren steeds populairder wordt, is geen toeval. Deze kachel is niet alleen makkelijk in gebruik en heel eenvoudig te onderhouden, hij is bovendien milieuvriendelijk. Maar dat u een pelletketel kan aansluiten op uw centrale verwarming is voor velen een nieuw en onbekend gegeven.

Lees meer

Een pelletkachel, wie zoekt die vindt...

Gepost op

Jan Van Hooreweghe uit Aalter kocht een woning die voorzien was van elektrische vloerverwarming, een elektrische accumulator en verschillende elektrische muurradiatoren. Een dure aangelegenheid, gezien de huidige elektriciteitsprijzen. Daarom ging hij op zoek naar een alternatief.

Lees meer

V-D Kachels en V-D Energie op de jaarbeurs Zomergem

Gepost op

Op 11 - 12 en 13 november vind je ons terug op de jaarbeurs van Zomergem.  Deze beurs staat gekend als de gezelligste beurs van het Meetjesland. Kom dus zeker eens langs. 
•Donderdag 10 november 20u (klantenavond, exclusief voor onze ambassadeurs) 
•Vrijdag 11 november 14 tot 22 uur 
•Zaterdag 12 november van 14 tot 20 uur
•Zondag 13 november van 11 tot 19 uur

Lees meer

Het houtfornuis, gastronomisch genieten

Gepost op

Al meer dan een halve eeuw koken we op gas en elektriciteit. Maar traditioneel koken op houtfornuizen, zoals oma vroeger deed, is helemaal terug. Pure nostalgie met de gezellige warmte, dansende vlammen en een pruttelende kookpot. De combinatie koken-verwarmen spreekt steeds meer mensen aan. V-D Kachels heeft gekozen voor het merk Pertinger dat gekend staat voor de degelijke kwaliteit en de nieuwste innovatieve techniek. De toestellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen: zowel aparte fornuizen tot een volledig geïntegreerd exemplaar in de moderne keuken.

Lees meer

Uitbreiding aanbod van onze hout- en pelletkachels

Gepost op

Het merk RIKA is toonaangevend in de wereld van hout-en pelletkachels. RIKA streeft naar innovatie, design en kwaliteit. Daarom zijn we bij V-D Kachels enthousiast over de uitbreiding van ons aanbod; van traditioneel klassiek tot modern-progressief.  Dit betekent dat u vanaf vandaag ook bij ons terechtkan voor inbouwmodellen.

Lees meer

Nieuw: Installatie van uw schouw

Gepost op

Vanaf heden kunt u terecht bij het team van V-D Kachels voor de installatie van uw schouw.  Veiligheid staat steeds voorop! Daarom selecteerden we kwalitatief materiaal zodat u zorgeloos kunt genieten van uw gezellige warmte. Meer weten hierover? Het team van V-D kachels helpt u met plezier.

Lees meer
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics