Nieuws

V-D Kachels en V-D Energie op de jaarbeurs Zomergem

Gepost op

Op 11 - 12 en 13 november vind je ons terug op de jaarbeurs van Zomergem.  Deze beurs staat gekend als de gezelligste beurs van het Meetjesland. Kom dus zeker eens langs. 
•Donderdag 10 november 20u (klantenavond, exclusief voor onze ambassadeurs) 
•Vrijdag 11 november 14 tot 22 uur 
•Zaterdag 12 november van 14 tot 20 uur
•Zondag 13 november van 11 tot 19 uur

Lees meer

Het houtfornuis, gastronomisch genieten

Gepost op

Al meer dan een halve eeuw koken we op gas en elektriciteit. Maar traditioneel koken op houtfornuizen, zoals oma vroeger deed, is helemaal terug. Pure nostalgie met de gezellige warmte, dansende vlammen en een pruttelende kookpot. De combinatie koken-verwarmen spreekt steeds meer mensen aan. V-D Kachels heeft gekozen voor het merk Pertinger dat gekend staat voor de degelijke kwaliteit en de nieuwste innovatieve techniek. De toestellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen: zowel aparte fornuizen tot een volledig geïntegreerd exemplaar in de moderne keuken.

Lees meer

Uitbreiding aanbod van onze hout- en pelletkachels

Gepost op

Het merk RIKA is toonaangevend in de wereld van hout-en pelletkachels. RIKA streeft naar innovatie, design en kwaliteit. Daarom zijn we bij V-D Kachels enthousiast over de uitbreiding van ons aanbod; van traditioneel klassiek tot modern-progressief.  Dit betekent dat u vanaf vandaag ook bij ons terechtkan voor inbouwmodellen.

Lees meer

Nieuw: Installatie van uw schouw

Gepost op

Vanaf heden kunt u terecht bij het team van V-D Kachels voor de installatie van uw schouw.  Veiligheid staat steeds voorop! Daarom selecteerden we kwalitatief materiaal zodat u zorgeloos kunt genieten van uw gezellige warmte. Meer weten hierover? Het team van V-D kachels helpt u met plezier.

Lees meer
communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics