Cadeaus, opendeurkorting en kookdemonstratie op onze Warme Dagen!

Gepost op

Het is alweer september en dan staat er bij VD-Kachels een jaarlijks evenement op het programma: onze Warme Dagen 2019, dit jaar op zaterdag 28 en zondag 29 september, telkens tussen 10 en 18 uur. Kom even langs in onze toonzaal in Aalter, Groendreef 7-11. We hopen je te verleiden met een gevarieerd programma vol vurige kachelpromoties, even vurige demonstraties, en wie weet, misschien wel een pracht van een cadeau. Maar vooral een helder en duidelijk antwoord op al je vragen over houtkachels, pelletkachels, pelletketels en gashaarden.

Cadeaus, opendeurkorting en kookdemonstratie op onze Warme Dagen!

Programma Warme Dagen 2019 op zaterdag

  • Gratis ruimtevoeler en wifimodule

Ja, je leest het goed! Bij aankoop van bepaalde kachelmodellen van Rika krijg je er gratis een draadloze ruimtevoeler en wifimodule bovenop. Die zaken kosten normaal respectievelijk 185 en 205 euro, je mag dus echt wel van een mooi cadeau spreken.

Met een draadloze ruimtevoeler slaag je erin je kachel als vanzelf op de juiste temperatuur te houden. Is het fris in de binnenomgeving, dan slaat je kachel automatisch aan. Is het te warm, dan gaat die automatisch uit. Een heel handig, praktisch en vooral gebruiksvriendelijk instrument.

De wifimodule zorgt er dan weer voor dat je de kachel vanop afstand kunt regelen, in- en afstellen. Boven op die wifimodule kan je de gratis én gloednieuwe draadloze optie Rika Voice gebruiken. In dat geval bedien je de kachel met spraakcommando’s via de gratis spraakmodule. Gedaan met het intypen van opdrachten. Je gebruikt gewoon je stem.

We hopen de Rika Voice te kunnen demonstreren op onze Warme dagen 2019. De fabrikant heeft beloofd zijn uiterste best te doen om het toestel voor het laatste weekend van september in onze zaak te krijgen. We houden dus hout vast – in dit geval kunnen het ook pellets zijn :-).

  • Demonstratie centrale verwarming op pellets

Voor deze demonstratie stellen we een pelletketel van Ökofen in werking. Terwijl die brandt en zijn warmte verspreidt, geven we allerlei uitleg en demo’s. We zullen trouwens aanwezig zijn met vier mensen. Op die manier hopen we iedereen de gewenste tijd en aandacht te geven om zoveel mogelijk informatie te geven en alle vragen te beantwoorden.

Programma Warme Dagen 2019 op zondag

Op zondag bieden we hetzelfde programma aan als op zaterdag, maar er komt één bijzondere én lekkere extra bij.

  • Kookdemonstratie (en degustatie) op Pertinger houtfornuis

Op zondag komt chef Francis Vergote in onze toonzaal langs om te koken op een Pertinger houtfornuis. Dat doet hij tussen 11 en 17 uur. Francis Vergote is vice-Belgisch kampioen BBQ 2014 en vice-Nederlands kampioen BBQ 2016. Onder de naam Wood Meets Food biedt hij originele catering aan waarbij hij kookt op een houtvuur. Francis was ook aanwezig op onze twee vorige Warme Dagen en toen heeft hij echt bewezen dat hij fantastisch lekkere dingen klaarmaakt op houtvuur. Kom even langs om het te ervaren. Alle aanwezigen mogen uiteraard proeven wat hij klaarmaakt. Afspraak op zondag tussen 11 en 17 uur.

We hopen je te kunnen verwelkomen

Redenen genoeg om even binnen te springen tijdens onze Warme Dagen 2019, zouden we denken. Uiteraard voorzien we op de beide dagen de nodige hapjes en drankjes én de nodige opendeurkortingen. Sla je slag! Maar bovenal willen we alle mogelijke vragen beantwoorden. Met zijn vieren maken we voor iedereen meer dan voldoende tijd om uitleg te geven over onze kachels op hout, pellets én gas. Tot dan!

 

Cadeaus, opendeurkorting en kookdemonstratie op onze Warme Dagen! delen:

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 11 9880 Aalter

info@vd-kachels.be

09 335 27 14

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics