Koop je pellets goedkoper in de zomer!

Gepost op

Waarom pellets kopen in juni? Omdat je dan de laagste prijzen van het jaar betaalt. De prijs van pellets varieert immers doorheen het jaar. Dat komt omdat de prijs afhankelijk is van vraag en aanbod. 100% procent exact voorspellen wanneer de prijzen van pellets het laagst zullen zijn, kunnen we niet. Wel kunnen we naar het verleden kijken. De voorbije jaren situeerden de laagste prijzen zich altijd in de periode rond mei tot september. Ook dit jaar zal dat wellicht zo zijn.

Koop je pellets goedkoper in de zomer!

Eén ding is zeker, wacht niet tot de koude wintermaanden om je pellets aan te kopen, want dan betaal je een pak meer. Sla je slag in juni en koop je pellets dan aan tegen een supervoordelig tarief. Twijfel je omdat je geen plaats hebt om pellets te stockeren? Geen nood, VD-Energie stockeert die graag én gratis voor jou, en levert die later ook nog eens gratis bij je thuis af! Waarom nog wachten?

Waarom pellets kopen in juni?

Houtpellets zijn een vorm van brandstof, en net als bij olie is de prijs afhankelijk van vraag en aanbod. De kostprijs van pellets is overduidelijk seizoensgebonden. Is de vraag hoog zoals in de winter, en is er sprake van schaarste in de markt? Dan zie je de prijs van pellets meteen gevoelig stijgen.

Begrijp je nu waarom je beter je pellets koopt in juni? Inderdaad, omdat je er dan véél goedkoper van afkomt. Je betaalt een pak minder voor dezelfde hoge pelletkwaliteit. En nog iets waar we zeker van zijn, wie kiest voor de TOTAL Pellets Premium, kan rekenen op een uitstekend rendement van zijn of haar pelletkachel of -ketel. Deze pellets zijn effectief de kwaliteit zelve. Ze bestaan 100% uit dennenhout, hebben een hoge caloriewaarde, produceren weinig as, hebben een laag vochtgehalte en vallen niet in stof uiteen wanneer ze branden.

Unieke service van VD-Energie ook in juni

Je kan je pellets bestellen in zakken van 10 en 15 kilo, maar ook in bulk. In dat geval leveren we ze bij je thuis af met onze efficiënte blaasvrachtwagen. We blazen de pellets dan op een heel propere manier rechtstreeks en stofvrij in je silo. Als je je pellets bovendien laat leveren op de laatste zaterdag van de maand, betaal je nul euro leveringskosten.

Profiteer tijdens de maand juni van goedkope pellets!

Waarom je pellets kopen in juni? Omdat je ze dan een pak goedkoper betaalt. Bestellen kan online, per mail of telefonisch op het nummer 09 335 27 10. In de webshop gelden dezelfde voorwaarden.

Meer informatie nodig? 

 

Koop je pellets goedkoper in de zomer! delen:

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 11 9880 Aalter

info@vd-kachels.be

09 335 27 14

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics