Ontdek onze sterke promoties

Gepost op

1 pallet pellets GRATIS bij aankoop pelletkachel - 3 stère hout bij aankoop houtkachel (>2000 euro) - 10% korting bij aankoop van houtkachel (>2000 euro) - Tot 150 euro spaarkorting bij Gezinsbond.

Ontdek onze sterke promoties

1 Pallet pellets GRATIS

Bij aankoop van een pelletkachel ontvangt u 65 pelletzakken er GRATIS bovenop. De kwalitatieve TOTAL Pellets Premium zorgen voor een optimaal rendement en zijn uitstekend voor een lang en duurzaam gebruik van uw gloednieuwe kachel.

Bovendien kan u uw pellets gratis stockeren in ons magazijn! Kom langs in onze drive-in voor het aanvullen van uw voorraad of laat elke laatste zaterdag van de maand gratis de pellets bij u thuis leveren!

 

3 stère hout bij aankoop houtkachel 

Kiest u voor de klassieke houtkachel met dat tikkeltje meer?  Bij aankoop van een houtkachel (>2000 euro) ontvangt u een droge mand hout! 3 stère hout.  Ter informatie: Een stère is een kubieke meter gestapeld hout van 1 m lang.

 

10% korting bij aankoop houtkachel

Bij een kachel (<2000 euro) ontvangt u 10% korting.

 

Lid van de Gezinsbond? Tot 150 euro spaarkorting

Als lid van de Gezinsbond ontvangt u 125 euro spaarkorting bij aankoop van een houtkachel en 150 euro spaarkorting bij aankoop van een pelletkachel. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.

Wanneer u als lid iets aankoopt, betaalt u het volledige bedrag en ontvangt u de korting via uw persoonlijke lidkaart. Die spaarkorting komt in uw online portemonnee. Met de opgespaarde korting kunt u per schijf van 10 euro betalen in een van de aangesloten handelszaken.

 

Ontdek onze sterke promoties delen:

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 11 9880 Aalter

info@vd-kachels.be

09 335 27 14

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics