Pellets betalen met ecocheques, wat een goed idee!

Gepost op

Kan je pellets betalen met ecocheques? Natuurlijk kan je dat. Dat heeft alles te maken met het feit dat pellets zo milieuvriendelijk zijn. Heb je ecocheques over? Gebruik ze gerust om je houtpellets mee te betalen. Dat kan zowel met je papieren als digitale ecocheques. Je betaalt ermee wanneer je de pellets komt afhalen bij VD-Energie. Of je geeft ze af aan de chauffeur die de pellets bij jou thuis komt afleveren. Lekker handig.

Pellets betalen met ecocheques, wat een goed idee!

Wat zijn ecocheques?

Zoals je weet kan je ecocheques vergelijken met maaltijdcheques. Sommige werkgevers geven die als extraatje aan hun werknemers op het einde van het jaar. Hopelijk ben jij ook bij de gelukkigen! Het grootste verschil met maaltijdcheques is dat je ze niet kunt gebruiken voor de aankoop van voedingsmiddelen. Je kan er alleen producten of diensten van ecologische aard mee aankopen.

Milieuvriendelijke pellets betalen met ecocheques

Zoals je hierboven al kon lezen kan je in onze verdeelpunten de aankoop van je pellets betalen met papieren en elektronische ecocheques. Pellets staan inderdaad bekend om hun milieuvriendelijke eigenschappen.

Houtpellets zijn een ecologische bron van brandstof voor kachels. Ze verwarmen niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens heel voordelig doordat ze een rendement halen van 80 tot meer dan 90%. Pellets hebben een neutrale CO2-balans. De milieu-impact van het transport is laag omdat de pellets lokaal verbruikt en geproduceerd worden. Pellets zijn ook heel betaalbaar en wie ze gebruikt als hoofd- of bijverwarming draagt zijn steentje bij om het broeikaseffect tegen te gaan. Je ziet het, niets dan voordelen voor het milieu.

Bestel je pellets online en geniet van stapelkortingen

Onze tip: bestel je pellets meteen online en geniet van stapelkortingen van 10 en 20 euro. Je kan je pellets betalen met ecocheques, rechtstreeks aan de chauffeur. Je mag er zeker van zijn dat we bij VD-Energie alleen pellets van de hoogste kwaliteit aanbieden. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Pellets betalen met ecocheques, wat een goed idee! delen:

Contacteer ons voor meer informatie

Groendreef 11 9880 Aalter

info@vd-kachels.be

09 335 27 14

communicatie en grafisch ontwerp door Lavagraphics