Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

Houtfornuis

 

Pure nostalgie

Genieten van de gezellige warmte, dansende vlammen en een pruttelende kookpot. De combinatie koken-verwarmen spreekt steeds meer mensen aan. De design van deze fornuizen kan je doen denken aan grootmoeders tijd, maar er zijn ook meer hedendaagse uitvoeringen van de toestellen: zowel aparte fornuizen tot een volledig geïntegreerd exemplaar in de moderne keuken.

Aangename stralingswarmte

Het houtfornuis is de ideale oplossing voor woningen met een open keuken. Het brengt warmte en gezelligheid in je keuken en woonruimte. De stralingswarmte is perfect regelbaar door een combinatie van de hoeveelheid hout die je oplegt en de primaire en secundaire verbrandingslucht.

Schuiven met de potten

Voor hobbykoks is een houtfornuis een droom om mee te werken waarbij je kan schuiven met de potten. Op de kookplaat verschilt de warmte naargelang de plaats waar het vuur het hardst brandt. Deze kachels zijn dus ideaal voor het bakken van brood en voor stoofschotels die lang moeten garen. Kortom, een nieuwe beleving in de keuken.

Stel je eigen fornuis samen

Aan de hand van een configurator kan je je eigen houtfornuis samenstellen. Kies uit verschillende modellen, kleuren en diverse afwerkingsmogelijkheden. Meer weten of hulp nodig? Neem gerust hier contact met ons op of kom een kachel bekijken in onze showroom.

 

 

Alle houtfornuizen van Pertinger hebben een energie - efficiëntieklasse: A+